NOTICIES. HISTORIAL

Novetats en matèria d'organització

15/06/2017

Hem incorporat informació sobre l'estructura nova dels departaments del Consell Insular de Mallorca La podeu consultar en l'apartat Consell de Mallorca > Organització > Òrgans > Els departaments.

Modificació de les Bases d'Execució del Consell Insular de Mallorca

24/05/2017

Hem actualitzat la informació relativa a les Bases d'Execució del Pressupost del Consell Insular de Mallorca 2017. El podeu consultar en l'apartat Consell de Mallorca > Informació Pressupostària.

Publicació de l'Inventari d'Informació Administrativa del Consell Insular de Mallorca (IIA)

05/04/2017

Ja podeu consultar a la Seu electrònica l'Inventari d'Informació Administrativa, la relació automatitzada dels procediments i tràmits que el Consell Insular de Mallorca posa al servei de la ciutadania. Per a més informació, podeu consultar l'apartat Tràmits i serveis > Cercador de procediments.

Modificació dels Estatuts d'Agència de Defensa del Territori de Mallorca

20/02/2017

En el BOIB núm. 9, de 21 de gener de 2017, es va publicar la modificació dels Estatuts de l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca. Hem actualitzat tota la informació de l'Agència afectada per aquesta modificació. Per a més informació, podeu consultar l'apartat CIM > Organització > Agència de Defensa del Territori de Mallorca.

Calendari dies inhàbils 2017

29/12/2016

Hem incorporat la informació relativa al calendari de dies inhàbils per a l'any 2017 per al còmput de terminis administratius. El podeu consultar en l'apartat Utilitats > Calendari de dies inhàbils.